YOGA CHITTA VRITTI NIRODHAH “ El Ioga és la Cessació de les Fluctuacions de la Ment” segons els Ioga Sutres de Patanjali.
 

Ioga és la Unió del Cos Físic, la Ment/Emocions i l’Esperit/Ànima. Mitjançant la pràctica de Ioga armonitzem el cos, equilibrant els ritmes vitals de l’organisme, equilibrem la ment i les emocions, i connectem amb la nostra part interior més súbtil.

Quan fem ioga, connectem amb la nostra part més profunda i positiva, ens estimem, ens valorem, ens acceptem sense prejudicis, transformem allò que és negatiu i danyí ,en positiu i beneficiós descobrint així el gran potencial que tenim com a Ésser humà i aportant a la societat lo millor de nosaltres mateixos.

El Ioga no és ni pertany a cap religió, és un estil de vida que ens ajuda a despertar tot el nostre potencial com a Esser humà, de forma que hi hagi una unió entre el què pensem, el què sentim i les accions que portem a terme.

Qualsevol canvi a la Vida, comença primer amb nosaltres mateixos.

Vine a probar una classe gratuïta sense compromís !

 

Vine una mica abans per a poder parlar amb la professora, donant-li a conèixer si tens alguna dolència i/o patología per a què et pugui ajudar durant la pràctica.

Les classes tenen una durada d’una hora i quart. En aquest temps et guiarem a través d’exercicis de presa de consciència, Escalfament, Asanes (postures de Ioga), exercicis de Respiració conscient, i per acabar Meditació i/o Relaxació guiada per absorbir tot el què has experimentat.

Durant la sessió de Ioga alliberem tensions i emocions retingudes, amb consciència, mima el teu cos i no el forcis més enllà de les teves possibilitats, no lluitis per fer una postura.

Si sents dolor suau, relaxa els músculs. Si necessites parar, queda’t en una postura relaxant- te. No passa res, i de fet és normal. L’autèntica pràctica de Ioga és la que sempre mima el cos, sempre hi ha d’haver un esforç però sense sobrepassar els teus limits.

Després de la sessió experimentaràs Benestar, Armonia, Pau….Gaudeix !