Política de Privacitat

Informació addicional sobre protecció de dades

A ANANDA MA HOLISTIC treballem per oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possibles. En alguns casos, és necessari recavar la informació per a aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a efectes del previst al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’ abril de 2016 (en endavant, «RGPD») relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’ aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, «LSSI», ANANDA MA HOLISTIC informa a l’ usuari que, com responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

 • Es recullen les teves dades perquè l’ experiència d’ usuari millori, atenent els teus interessos i necessitats.
 • Som transparents amb relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
 • La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan utilitzem la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.
 • Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-les pots sol·licitar que deixem de tractar-les.
 • La nostra prioritat consisteix a garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’ acord amb la normativa europea.

Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

Qui es El responsable del tractament de les seves dades:

El present document constitueix la Política de privacitat que s’ aplica a totes les dades de caràcter personal que ANANDA MA HOLISTIC tracta sobre vostè. A continuació us informem sobre les dades identificatives del RESPONSABLE del tractament:

Responsable: ANANDA MA HOLISTIC.
Adreça Postal: C/ Eduardo Peña, 93 Bajos 1 (08295) San Vicenç de Castellet.
Telèfon de contacte: 637.247.636.
Correu Electrònic: ioga.ananda@gmail.com.

¿Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’ usuari pot arribar a proporcionar:

 • Nom, direcció i data de naixement.
 • Número de telèfon i adreça de correu electrònic.
 • Ubicació.
 • Informació relativa a pagaments i devolucions.
 • Adreça IP, data i hora en la que has accedit als nostres serveis, navegador d’ Internet que utilitzis i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.
 • Qualsevol altra informació o dades que decideixis compartir amb nosaltres.

En alguns casos, és obligatòria la complementació del formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferits a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’ s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals es sol·licitin dades de caràcter personal.

¿Perquè i per a que tractem les teves dades?

A ANANDA MA HOLISTIC tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

 • Gestionar comandes o contractar algun dels nostres serveis, sigui online o a les Botigues físiques.
 • Gestionar l’ enviament de la informació que ens sol·licitin.
 • Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’ usuari, així com la gestió dels serveis oferits a través del lloc web i les tasques d’ informació, podent realitzar valoracions automàtiques, obtenció de perfils i tasques de segmentació dels clients amb l’ objecte de personalitzar el tractament conforme a les seves característiques i necessitats i millor l’ experiència en línia del client.
 • Desenvolupar i gestionar els concursos, sortejos o altres activitats promocionals que es puguin organitzar.
 • En alguns casos serà necessari facilitar informació a les Autoritats o terceres empreses per motius d’ auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques.

Informem que les dades personals que s’ obtinguin com a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d’ Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’ actualitzarà periòdicament d’ acord amb l’ establert al RGPD.